Visoka škola „Banja Luka College“ iz Banja Luke 1. maja zatvorila je konkurs za nagradu za najbolje SREDNJOŠKOLSKE RADOVE iz oblasti EKONOMIJE I MENADŽMENTA.

Pristigle radove na e-mail adresu nagrada.mladiistrazivac@blc.edu.ba sa naznakom /za Nagradni konkurs esejista/, pregledaće stručna komisija sastavljena od eminentnih stručnjaka u oblasti ekonomskih nauka.

O rezultatima konkursa, učesnici će biti obaviješteni putem e-mejla i telefona, a zahvalnice će biti uručene kako učesnicima, uz prigodne nagrade, tako i srednjim školama iz kojih učenici dolaze.
Autoru prvonagrađenog rada biće pružena mogućnost finansijskih olakšica tokom eventualnog studiranja na BLC-u, odlazaka na studijska putovanja na univerzitete u okruženju, uključenje u Naučno istraživački centar BLC-a, što mladim ljudima omogućava da se direktno angažuju u svijetu nauke, ali i da stiču preduzetničke vještine sa nastavnicima i vršnjacima.

Cilj nagrade je bio promovisanje kreativnosti mladih, kao i podsticanje srednjoškolaca na naučno-istraživački rad.

Zahvaljujemo svim učenicima na učestvovanju i interesovanju za nagradni konkurs, kao i interesovanju za naučno-istraživački rad, te im želimo mnogo sreće u budućem obrazovanju.

BLC Tim