DIPLOMIRANI EKONOMIST – MENADŽER U MEDIJIMA

GLAVNA UREDNICA ZABAVNOG PROGRAMA RADIO TELEVIZIJE REPUBLIKE SRPSKE Za sve koji žele da budu samostalni u učenju, a ipak pod nadzorom profesora, preporučujem BLC. Studijski programi ovog fakulteta oformljeni su tako da svakom pružaju veliki izbor mogućnosti obrazovanja, usavršavanja i kombinovanja onoga što voli, sa ličnim i potrebama našeg društva.
Iz tog razloga BLC je bio i moj izbor. Ova visokoškolska ustanova mi je pružila mogućnost da povežem ekonomiju i novinarstvo u jednu priču, nazvanu Menadžment u medijima.
Pohađajući ovaj smjer otvorili su i se i neki novi vidici u smislu organizovanja i same realizacije ideja što je u mom poslu, u medijima, veoma važno. Znanje se u mnogim segmentima upotpunilo ne samo kroz puko učenje date literature ili predavnja, već i kroz praktične radove, koji daju sliku vizije svakog studenta o predmetu koji izučava, a ono što je važno jeste da su osim konvencionalnih metoda učenja svakom studentu dostupni i drugi načini, savremeniji i prihvatljiviji novom dobu i brzom tempu života.
U oblastima koje su mene zanimale, a to su marketing i menadžment, mnogo su mi pomogli i naslovi koje predavači preporučuju a nisu obavezna literatura, već knjige koje su na neki način bestseleri svoje oblasti poput naslova „Funky Business“ i „Plava krava“.

Osim tog obrazovanja , usavršavanja ili kako god nazvali studiranje, dani i sati provedeni na BLC otvorili su neke nove knjige prijateljstva, poslovnih saradnji i vizija savremenog poslovanja.
Ko hoće da uči i da širi svoja znanja, to će i činiti, a profesori su tu da daju vjetar u leđa svim našim zamislima i da usmjere našu kreativnost i inovativnost na najbolji način.

Pozdrav svim bivšim, sadašnjim i budućim studentima BLC-a!