Poštovana gospodo,

Banja Luka college uvijek je bio svjestan da mladim ljudima i zajednici treba prenijeti znanja koja će svima omogućiti da budu uspješniji. BLC je specifičan i po tome što prati trendove savremenog obrazovanja i svojim studentima omogućava da kroz nastavu upoznaju najsavremenije tehnologije koje im omogućavaju sticanje znanja i vještina potrebnih za što lakše uključivanje u svijet privređivanja.

U nastojanju da stalno usavršava i u nastavni proces uvodi nova naučna saznanja i tehnologije, BLC se opredijelio za partnerstvo sa kompanijom Apple, liderom u primjeni digitalnih tehnologija u obrazovanju. Kao rezultat tog partnerstva ovih dana očekujemo licencu kojom će na BLC-u biti uspostavljen Apple autorizovani regionalni trening centar. Ovaj centar će kroz razne kurseve, a uz podršku kompanije Apple predstaviti prednosti upotrebe digitalnih tehnologija u obrazovanju, ne samo studentima i profesorima nego i zainteresovanim nastavnicima i učenicima srednjih škola čitavog regiona.

Zadovoljstvo bi nam bilo da 24.04.2013. sa početkom u 11 časova svojim prisustvom uveličate ovaj događaj.

Agenda:

11:00h – Pozdravna riječ – predstavnik BLC-a

– Obraćanje predstavnika vlade

– O Apple-u – predstavnik kompanije Apple

– Apple u obrazovanju – predstavnik kompanije Apple

– Autorizovani Apple regionalni trening centar – predstavnik BLC-a

– Klub studenata Apple@blc – student

– Nagradna igra

– Poziv na saradnju – predstavnik banke

– Završna riječ – predstavnik BLC-a

– Koktel

– Demonstracija Apple-ovih proizvoda.

Molimo Vas da svoj dolazak prijavite na www.apple.blc.edu.ba da pri dolasku na welcome desk-u izvršite registraciju prisustva, kako biste učestvovali u nagradnoj igri u kojoj će Vam Apple i BLC podariti prigodne poklone.

Opširnije informacije na:
www.apple.blc.edu.ba
www.blc.edu.ba
facebook.com/banjaluka.college
apple@blc.edu.ba

Kontakt osoba za informacije i registraciju
MA Nikola Novaković
apple@blc.edu.ba