MS NetWork 7 konferencija, po treći put u Neumu, učesnicima će ponuditi predavanja iz 6 tematskih cjelina, i to predavanja vezana za digitalnu transformaciju, razvoj aplikativnih rješenja, infrastrukturu i sigurnost, poslovnu upotrebu tehnoloških rješenja, predavanja stručnjaka iz MS Community, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Centralne teme Microsoft NetWork 7 konferencije vezane su za proces digitalne transformacije, migracije infrastrukture i rješenja u cloud te poboljšanja sigurnosti okruženja.

Pored poslovnih predavanja koja govore o ključnim trendovima u IT industriji, svoje mjesto na konferenciji će naći i predavanja koja zanimaju programere ili IT profesionalce, odnosno predavanja vezana za multi-platformski razvoj, korištenje Microsoft i open-source tehnologija, deployment i održavanje Windows 10 operativnog sistema, infrastrukturu i sigurnost, poslovnu inteligenciju i napredne baze podataka, upravljanje projektima, odnosno prodajom i marketingom kroz CRM, itd.

Sva predavanja će se odvijati u salama kongresnog centra Grand Hotela Neum. Otvaranje konferencije planirano je za 19.4.2017. godine u 18:00 sati.

Tokom konferencije imat ćete priliku da učestvujte u velikom broju stručnih predavanja, upoznate se sa našim sponzorima i partnerima, opustite se u wellness centru te uživate na partyu za sve učesnike.

Prijaviti se možete preko adrese https://www.msnetwork.ba/registration .

Kotizacija