Drage kolege, apelujem u ime Studentske organizacije Banja Luka College-a da pomognemo našoj kolegici kako bi što lakše uspjela da prebrodi ovaj problem, povrati vid i vrati se normalnom životu i učenju. Pomozimo joj, pokažimo našu humanost, jer vjerujem da bi i ona isto učinila za nas.

Želimo da što prije ozdraviš,

Studentska organizacija Banja Luka College-a

POMOZIMO NAŠOJ KOLEGICI …

Zovem se Vedrana Puzović, rodjena sam 10.07.1985. god. i student sam druge godine Socijalnog rada na Filozofskom fakultetu u Banjaluci. Želja za što boljim obrazovanjem kod mene je možda čak i veća nego kod mojih vršnjaka, jer imam problema sa vidom. Najkraće rečeno prijeti mi potpuni gubitak vida, ako u što kraćem roku ne izvršim prvu operaciju (struganje roznjača), a ta operacija košta 4.000 KM, a odmah poslije godinu dana moram da izvršim operaciju presadjivanje rožnjača, a da bih to uspijela potraban mi je novac koji mi roditelji, svojim skromnim primanjima, ne mogu obezbijediti.

Prije pet godina oni su već finansirali jednu, nažalost neuspijelu, operaciju u Rusiji, a kao dokaz tome prilažem i neke nalaze iz Rusije.

Kojom progresijom opada moj vid najbolje ćete shvatiti ako vam kažem da sam u julu ove godine imala dvadeset posto, a u oktobru samo sedamnaest posto vida. To dokazuje da je riješenje mog problema neophodna i hitna operacija.

Druga operacija-presadjivanje rožnjača košta 13.000 KM, a ja bih cijenila pomoć Vaše organizacije u bilo kom iznosu, koji sami odredite.

U nadi da ćete mi Vašom humanošću pomoći da vratim izgubljen vid, a s njim i moju mladost, unaprijed Vam zahvaljujem i srdačno Vas pozdravljam.

Sa poštovanjem,

Vedrana Puzović

Broj telefona: 065/886-738.
Žiro račun: 5621008018383031 Razvojna banka