U organizaciji Visoke škole “Banja Luka College” održan je šesti Memorijalni stonoteniski turnir Dragan Milinković. Na turniru je učestvovalo 80 takmičara u tri kategorije, i to seniori (aktivni takmičari), seniorke (aktivne takmičarke) i  studenti (rekreativci).

Prvo mjesto u kategoriji seniori osvojio je Damjan Marković, drugo Igor Mihailović i treće Vedran Maksimović.

U kategoriji seniorke najbolja je bila Snježan Marković, druga je bila Dajana Jović, a treća Sanja Milojica.

Ništa lošiji nisu bili ni rekreativci gdje je prvo mjesto osvojio student BLC-a, Klaudio Milanković, drugo Dejan Tomaš i treće Zoran Sarić.

Memorijalni turnir se održava u znak sjećanja na istaknutog mladog stonotenisera koji je nastupao za stonoteniske klubove Banja Luka, Borac i Spin iz Banje Luke, a koji je osvojio prvi studentski turnir u organizaciji BLC-a 2010. godine. Dragan Milinković je sa uspjehom studirao na BLC-u i tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći kratko vrijeme prije diplomskog ispita.

BLC OPEN – MEMORIJAL DRAGANA MILINKOVIĆA održan je 29. maja 2016. godine u sportskoj dvorani Ekonomske škole Banja Luka.  Za sve učesnike Memorijala obezbijeđene su učesničke majice i diplome, a troje prvoplasiranih u sve tri konkurencije nagrađeni su posebnim diplomama, peharima i prigodnim novčanim nagradama, odnosno 300, 200 i 100 maraka za svaku kategoriju.

Stonoteniski-turnir-2016