Apple i BLC odlučili su da određenom broju posjetilaca dodjeli poklone. Ko će od posjetilaca dobiti ove poklone odlučiće se kroz dvije nagradne igre.

Prva nagradna igra počinje već danas i trajaće do 23.04.2013. godine. Vaš zadatak je da uradite fotografiju, animaciju, fotomontažu, karikaturu ili rad u nekoj drugoj formi kojim ćete, na svoj način, prokomentarisati – prikazati saradnju kompanije Apple i BLC-a. Radove, slike, tekstulane dokumente, predloge, sugestije slati na mail: apple@blc.edu.ba

Druga nagradna igra biće provedena na samoj prezentaciji. Uskoro će biti uspostavljen portal – fun club ljubitelja apple proizvoda. Registraciju za događaj ćete moći da odradite na web adresi www.apple.blc.edu.ba ili na mail: apple@blc.edu.ba. Svako ko se registruje na jedan od ova dva načina stiče pravo da prisustvuje događaju i učestvuje u nagradnoj igri. Nagrade su specijalni apple proizvodi. Na osnovu registracije prisutnih obaviće se elektronsko izvlačenje dobitnika. Zato, ne zaboravite da se prijavite.