U dobu znanja, uspješno savremeno poslovanje oblikovano je kreativnom i adekvatnom upotrebom tehnologije u službi ljudskih resursa. Stenbeis je jedan od najuspješnijih centara u svetu koji povezuje znanje i tehnologiju između privrede i obrazovanja, vodeći projekte koji donose uspeh klijentima, zaposlenima i partnerima. Već trideset godina, njemački brend Steinbeis sinonim je uspješne veze između znanja I tehnologije.

Andreas Hedrich, direktor centra Steinbeis, predstaviće viziju i misiju organizacije, a svi prisutni imaće priliku da potencijalno postanu dio svetske mreže Steinbeis, koja omogućava učestvovanje I rad na projektima u Nemačkoj. Predavanja će biti na engleskom jeziku, a teme o kojima će g. Hedrich govoriti podrazumjevaju:

  • Goal (different between goal, target, purpose, aim and objective)
  • Vision, motivation and volition
  • Innovation (power, ability, process, possibilities …)
  • Decision (screening, measurement, rating, success …)
  • Projects (funds, diversity, quality, clustering …)
  • Strengthmechanism (Management by Dimension)

Ne propustite priliku da prisustvujete predstavljanju centra koji okuplja 978 preduzeća i partnera širom sveta, ima ukupni ostvareni promet od 145 miliona evra, povezuje 730 profesora, 1708 zaposlenih kao i 3544 eksternih stručnih saradnika.

NAPOMENA: Obavještavaju se svi zainteresovani da se zbog iznenadne bolesti predača centra Steinbeis odgađa najavljeno predavanje. Novi termin predavanja će biti objavljen na Facebook stranici Banja Luka College-a i na zvaničnoj stranici Banja Luka College-a.

pdf

PREZENTACIJA